Pagina's

zondag 9 mei 2010

Grannies, freubelwerk en broches.. wat doet een haakverslaafde op regenachtige dagen..

Nou, het weer was de afgelopen dagen niet je van het dus veel binnen gezet en gefreubeld.

Vrijdag heb ik stof voor de binnenkant en band gehaald voor mijn bloemengrannies-tas. Heerlijk om in zo'n winkel te lopen met je grannie in de hand en te bekijken wat voor stof je gebruikt, ik heb al eerder een tas genaaid dus ik weet precies wat ik wil! Ik vind het turkoois zo leuk staan bij het rood!


Maaaar.....dan kom je thuis en vind je nog een lapje stof (genoeg!) wat ook wel HEEL leuk is;
Rood met witte stippen! Aargh wat nu te kiezen?! En kijk hoe het past bij de grannies;

Keuzes maken, niet één van m'n sterkste kanten :)... Dus ik stel de keuze nog even uit. Ik kán natuurlijk een verschillende binnen en buitentas maken. Aan de binnenkant komen ook allerlei vakjes dus dat zou kunnen... Nou, nog een paar nachtjes over slapen.

Het band en vilt wat ik kocht ter decoratie staat ook zo zoetjes bij de grannies;

Vandaag heb ik mijn twaalfde bloemengrannie afgehaakt en ik moet er 27 maken dus dat schiet best op.
Ik heb vrijdag mijn brillenhoesje afgehaakt, waarvan ik vergat een foto te maken dus die komt later. Voor mijn mama (moederdag!) en voor Kleine en Grote meis maakte ik broches.


Deze onderste is voor mijn mama. Ze wilde graag een blauwe en was er blij mee. Ze zijn geinspireerd door de broches van mEET maar dan met de Crafty Witch stijl erdoorheen ;).

Ben ook nog bezig rondom mijn grannysquares voor de deken in de kleuren van mijn huis heen te haken en ik denk wel dat dit gaat lukken, veel werk maar ik hoef niet te tellen tijdens gesprekken en films en dat is wel lekker ontspannen.

Een lekker doorhaakwerkje, lijkt me heerlijk bij een film, ga ik zo uittesten dus tot later!!

The Crafty Witch

3 opmerkingen:

  1. Zo jij bent lekker bezig geweest dit weekend met al die verschillende haakwerkjes. De tas met bloemetjes zal erg mooi worden wat voor stofje je ook aan de binnenkant gaat gebruiken want ze zijn beide erg leuk. Ik heb dat rode band met gehaakt randje ook, vrolijk is ie hè, het kijken ernaar alleen al maakt je blij, groetjes roos

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben erg benieuwd voor welk stofje je gaat. Ze zijn allebei erg leuk. Succes met kiezen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die broches zijn schattig! Heel leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen